Zaměstnanci ve vlastní, moderně vybavené kuchyni připravují ve spolupráci s nutriční terapeutkou plnohodnotně vyváženou stravu, plně se věnují potřebám obyvatel při úpravě stravy a snaží se plnit individuální přání.
Každý den se vaří jídla pro cca 100 obyvatel dle diet, a také pro zaměstnance Domova a externí strávníky. V Domově máme 3 druhy diet (racionální, diabetická, šetřící) a u každé diety je různá úprava (běžná, mletá, mixovaná), tak aby vyhovovala obyvateli. V rámci možností jsou možné individuální úpravy např. pečiva (chléb bez kůrek, pokrájené pečivo na kostky apod.).
Během roku se vždy, při setkání obyvatel s paní ředitelkou, schází hlavní kuchařka i nutriční terapeutka a společně reagují nejen na přání, ale i na připomínky k jídelníčkům.
Každý den je zařazeno čerstvé ovoce i zelenina, důraz je kladený na pestrost, nápaditost jídelníčku, a samozřejmě také na dodržení kalorických a výživovým norem.
Velkou pomoc přináší kuchařky i na patra, kde zaměstnancům v péči pomáhají s rozvozem a výdejem stravy.